Dejavu

Rielands har været min bedste investering nogensinde. 

Michael og jeg indgik samarbejde for knapt et år siden og siden da har både min forretning og jeg taget markant forandring. Michael har hjulpet med at skabe overblik og struktur, så jeg har kunnet tage styring i min virksomhed. Jeg stod overfor et stort skifte i denne og Michaels kompetencer var lige det jeg manglede. Han har lært mig at anskue min forretning anderledes, at styre den i den rigtige retning og at tage velovervejede beslutninger på baggrund af det overblik vi har skabt. Alt dette har givet mig en stærkere forretningsmodel og gjort den robust til at vækste med succes – men aller vigtigst – så har det givet mig ro og overskud. Jeg arbejder mindre, sover bedre og er en bedre leder for mine medarbejdere. Alt sammen noget som kan mærkes på både bundlinje og livskvalitet og derfor er Michael den bedste investering jeg nogensinde har lavet. 

Med venlig hilsen
Cecilie Fisker
Direktør Dejavu

Læs flere udtalelser her

GADEPLAN

"Gadeplan er i vækst med Rielands, hvor jeg som leder har lært at mine handlinger afspejles i tal. Derfor er min hverdag også bygget op med nye handlinger og initiativer der bakker op om en meget skarpere styring af forretningen end blot drift af forretningen."

Dejavu

"Michael og jeg indgik samarbejde for knapt et år siden og siden da har både min forretning og jeg taget markant forandring. Michael har hjulpet med at skabe overblik og struktur, så jeg har kunnet tage styring i min virksomhed."

SmartPack

"Michael indledte sit arbejde hos SmartPack med en simpel, men kraftfuld tilgang. Han brugte "keep it simple" metoder for at minimere tid og omkostninger, samtidig med at han skabte mærkbar værdi for både os og virksomheden."

Min By Media

"Vi koblede Rielands på i en periode med større udfordringer i Min By Media. Fra start har forløbet været utrolig værdifuldt, fordi vi har fået sparring både på det økonomiske i omkostningsstyring samt at optimere arbejdsprocesser."

byLink

"I byLink er vi utrolige glade for Michael Rieland som vores coach og sparringspartner."

Kontakt mig i dag

Ønsker du en uforpligtede snak, så kontakt mig på:

E-mail: m@rielands.dk
Telefon: 24 47 25 02