Om Rielands

Jeg hedder Michael Rieland Sørensen og bor i Aalborg.

Jeg har knap 20 års erfaringer og uddannelser i den finansielle sektor med ansættelser i Nørresundby Bank og Danske Bank, samt en HD i finansiel rådgivning med speciale i ledelse og projektledelse.

Fra 2015-2021 har jeg arbejdet på Erhvervshus Nordjylland, som forretningsudvikler med speciale i kapitalfremskaffelse & forretningsudvikling.

All-in for din virksomhed

Rielands er bygget op på grundstenen af de fejl jeg igennem de sidste mange år har set virksomhedsejere begå, og som forhindrer virksomheden i at stå med en sund og scalerbar forretning.

Rielands er også bygget op på min person som er delt i en faglig del, der altid er ajourført med relevant teori, og praktisk bygget op på knap 1000 sager jeg delvist eller helt har hjulpet igennem mange år.

Den personlige del er fyldt med godt humør, kombineret med en hudløs ærlig, direkte og konstruktiv Michael. Jeg arbejder altid med at få det bedste ud af dig og virksomheden, ikke det næstbedste.

Vi er et godt match, når du har ambitioner på vegne af dig selv og virksomheden og ønsker en ærlig sparring for at opnå de bedste resultater.

Så lover jeg dig også en ekstrem dedikeret Michael, der går all-in på at finde den rette kapital, optimere din virksomhed og/eller vækste den med succes.

Mit koncept er landsdækkende, og tager alle relevante sager fra Skagen til Bornholm. 

Min tilgang er simpel

For at opnå størst effekt med et min. af tid og omkostninger arbejder jeg helt dedikeret efter ”keep it simple” metoder der giver værdi for dig og virksomheden.

For dig og virksomheden betyder det at:

Kontakt mig i dag

Ønsker du en uforpligtede snak, så kontakt mig på:

E-mail: m@rielands.dk
Telefon: 24 47 25 02