byLink

I byLink er vi utrolige glade for Michael Rieland som vores coach og sparringspartner.

Michael har i høj grad bidraget til et afgørende overblik af både nuværende forretning  og fremtidige forretningsmuligheder i byLink. Han har hjulpet os til en afgørende struktur, i vores travle hverdag,  der sikre at vi fastholder det rette fokus.

Michaels strukturerede, direkte og enkle tilgang til forretningsoverblik er på mange måder nøglen til at vi får skabt de rette handlinger og derved de ønskede resultater på såvel kort- som langsigt.

Med hans uformelle og ærlige tilgang gør han det let for os at fokusere på de rette opgaver, så vi ikke kun drifter men også flytter vores virksomhed.

Udover overblik, struktur og handlingsplaner er vi utrolige glade for Michaels altid motiverende opbakning samt hans lyst og drive til at flytte vores virksomhed sammen med os.

De bedste anbefalinger fra
Liza Haslund-Larsen & Line Bluhme
Stifter og partner i
byLink

Læs flere udtalelser her

GADEPLAN

"Gadeplan er i vækst med Rielands, hvor jeg som leder har lært at mine handlinger afspejles i tal. Derfor er min hverdag også bygget op med nye handlinger og initiativer der bakker op om en meget skarpere styring af forretningen end blot drift af forretningen."

Dejavu

"Michael og jeg indgik samarbejde for knapt et år siden og siden da har både min forretning og jeg taget markant forandring. Michael har hjulpet med at skabe overblik og struktur, så jeg har kunnet tage styring i min virksomhed."

SmartPack

"Michael indledte sit arbejde hos SmartPack med en simpel, men kraftfuld tilgang. Han brugte "keep it simple" metoder for at minimere tid og omkostninger, samtidig med at han skabte mærkbar værdi for både os og virksomheden."

Min By Media

"Vi koblede Rielands på i en periode med større udfordringer i Min By Media. Fra start har forløbet været utrolig værdifuldt, fordi vi har fået sparring både på det økonomiske i omkostningsstyring samt at optimere arbejdsprocesser."

byLink

"I byLink er vi utrolige glade for Michael Rieland som vores coach og sparringspartner."

Kontakt mig i dag

Ønsker du en uforpligtede snak, så kontakt mig på:

E-mail: m@rielands.dk
Telefon: 24 47 25 02