GADEPLAN

Har arbejdet sammen med Rielands i 1,5 år – med en effekt af god fremdrift i GADEPLAN.
Fremdriften er sket ved systematiske analyser og konklusioner på konkrete situationer af stadet for strategien.

Ved første møde med Rielands, var der udarbejdet en handlingsplan for de første 12 måneder og med start på eksekvering.

Eksekveringen er sket løbende – dog ikke altid efter planen fra GADEPLAN, men dermed er der kommet nye analyser og konklusioner på fremdriften.

Gadeplan er i vækst med Rielands, hvor jeg som leder har lært at mine handlinger afspejles i tal. Derfor er min hverdag også bygget op med nye handlinger og initiativer der bakker op om en meget skarpere styring af forretningen end blot drift af forretningen. Gadeplan som virksomhed har markant forbedret omsætning og bundlinje og jeg som ejer har bedre tidsstyring og overblik og meget mere ro.
Som mottoet er ved Rielands – ”Rielands betaler altid sig selv hjem”

Læs flere udtalelser her

GADEPLAN

"Gadeplan er i vækst med Rielands, hvor jeg som leder har lært at mine handlinger afspejles i tal. Derfor er min hverdag også bygget op med nye handlinger og initiativer der bakker op om en meget skarpere styring af forretningen end blot drift af forretningen."

Dejavu

"Michael og jeg indgik samarbejde for knapt et år siden og siden da har både min forretning og jeg taget markant forandring. Michael har hjulpet med at skabe overblik og struktur, så jeg har kunnet tage styring i min virksomhed."

SmartPack

"Michael indledte sit arbejde hos SmartPack med en simpel, men kraftfuld tilgang. Han brugte "keep it simple" metoder for at minimere tid og omkostninger, samtidig med at han skabte mærkbar værdi for både os og virksomheden."

Min By Media

"Vi koblede Rielands på i en periode med større udfordringer i Min By Media. Fra start har forløbet været utrolig værdifuldt, fordi vi har fået sparring både på det økonomiske i omkostningsstyring samt at optimere arbejdsprocesser."

byLink

"I byLink er vi utrolige glade for Michael Rieland som vores coach og sparringspartner."

Kontakt mig i dag

Ønsker du en uforpligtede snak, så kontakt mig på:

E-mail: m@rielands.dk
Telefon: 24 47 25 02