Min By Media

Vi koblede Rielands på i en periode med større udfordringer i Min By Media. Fra start har forløbet været utrolig værdifuldt, fordi vi har fået sparring både på det økonomiske i omkostningsstyring samt at optimere arbejdsprocesser.

Med de konkrete tiltag vi har fået indført sammen med Rielands, så har det også betydet, at samarbejdet ikke har været en omkostning for os, fordi vi har sparet en hel del andre steder ved at få kigget ind i maskinrummet udefra.

Som ejerleder kan man nogle gange godt være lidt følelsesladet omkring sin virksomhed, og der har det været godt at få noget professionel sparring udefra.

Vi er glade for at fortsætte samarbejdet med Rielands, hvor vi arbejder både på konkrete elementer her og nu og så strategisk fremadrettet.

Venlig hilsen / Best regards
Michael Qureshi 

Chefredaktør og Founder
Min By Media A/S

Læs flere udtalelser her

GADEPLAN

"Gadeplan er i vækst med Rielands, hvor jeg som leder har lært at mine handlinger afspejles i tal. Derfor er min hverdag også bygget op med nye handlinger og initiativer der bakker op om en meget skarpere styring af forretningen end blot drift af forretningen."

Dejavu

"Michael og jeg indgik samarbejde for knapt et år siden og siden da har både min forretning og jeg taget markant forandring. Michael har hjulpet med at skabe overblik og struktur, så jeg har kunnet tage styring i min virksomhed."

SmartPack

"Michael indledte sit arbejde hos SmartPack med en simpel, men kraftfuld tilgang. Han brugte "keep it simple" metoder for at minimere tid og omkostninger, samtidig med at han skabte mærkbar værdi for både os og virksomheden."

Min By Media

"Vi koblede Rielands på i en periode med større udfordringer i Min By Media. Fra start har forløbet været utrolig værdifuldt, fordi vi har fået sparring både på det økonomiske i omkostningsstyring samt at optimere arbejdsprocesser."

byLink

"I byLink er vi utrolige glade for Michael Rieland som vores coach og sparringspartner."

Kontakt mig i dag

Ønsker du en uforpligtede snak, så kontakt mig på:

E-mail: m@rielands.dk
Telefon: 24 47 25 02